Ekojord is een Nederlandse webwinkel met een uitgebreid assortiment aan duurzame en ecologische producten¸ gevestigd te Veenendaal in de provincie Utrecht op de grens met Gelderland.

Onze missie is een positieve bijdragen te leveren aan het versterken van een duurzame wereld, door mooie milieuvriendelijke producten te verkopen die geproduceerd zijn met een minimaal effect op mens en milieu.

Binnen ons verkoopproces maken we ook zoveel mogelijk gebruik van duurzame en herbruikbare verpakkingsmaterialen. Daarnaast nemen we deel aan duurzame initiatieven en promoten deze via onze mediakanalen, ook hebben we een duurzame bankrelatie (Triodos).

We leveren deze producten via onze duurzaam gehoste website aan consumenten, bedrijven, scholen en gemeenten.

Onze naam: Ekojord is een Zweedse naam die staat voor ecologische bodem

Onze slogan: Een duurzame wereld begint bij Ekojord

Onze Producten

We hebben een breed assortiment aan duurzame producten van Nederlandse en buitenlandse merken.

Al onze producten zijn specifiek geselecteerd omdat ze allen een bijdragen leveren aan een verduurzaming van onze maatschappij. Daarbij wordt bv. gekozen voor recyclebare materialen of kiezen we een plasticvervanger, zoals bamboe of graspapier, materialen die sneller afbreekbaar zijn of juist langer meegaan.

Momenteel verkopen wij de volgende merken: Retulper, Humble Brush, Seepje Food Huggers, Patch, Fluf en Abeego, Healthy seas socks

Binnenkort hopen wij ons assortiment uit te breiden met de volgende merken: WakaWaka, Dopper en Kromkommer.