Welke betaalmethoden accepteren wij?

• Ideal
• Visa
• Matercard
• Paypal
• Bancontact/Mistercash

Voor een veilig een snelle betaling van je product, maken wij gebruik van de diensten van SISOW Payment Service Provider

Wat zijn onze bezorgkosten?

Voor de verzending maken wij gebruik van diensten en tarieven van PostNL. Binnen Nederland is dit 2,95 voor een brievenbus verzending en 5,25 voor een pakket tot 5 kg. Vanaf 50 euro verzenden wij je pakket gratis. (voor landen buiten Nederland vanaf 75 euro).

Momenteel bezorgen wij buiten Nederland naar de volgende landen: België, Duitsland en Zweden. Voor deze landen hanteren we een vast tarief van 6,95 euro per verzending.

Hoe snel bezorgen we?

Wij zorgen voor een snelle verzending in duurzame verpakkingsmaterialen.
Indien je op (ma t/m vrij) voor 16:00 besteld hebt, dan wordt je bestelling vrijwel altijd de volgende dag bezorgd. Op zaterdag of zondag bestelde producten worden op dinsdag bezorgd.
We zijn bij de levering afhankelijk van de levertijden van PostNL.

Kan ik mijn post volgen met track & trace?

Zeker vraag jouw PostNL track & trace code op via onze contactpagina of chat.

Kan ik een bestelling ophalen?    

Ja dat kan. Tijdens het bestelproces kies je i.p.v. “Bezorgen” voor “Afhalen” bij Ekojord.

Indien je je bestelling wilt komen afhalen, maak hiervoor dan wel vooraf een afspraak. Een afspraak maken kan via onze chatfunctie of door ons te bellen op nummer +31 (0) 318 78 49 21. Wij zorgen dan dat je pakketje klaar ligt en dat je niet voor een dichte deur staat.

Vergeet niet een print van de factuur mee  te nemen. Voor bestellingen die worden afgehaald hoef je natuurlijk geen verzenkosten te betalen.

De locatie afhaalpunt Ekojord: Veenendaal Plesmanstraat 72, 3905 kz

Hoe kan ik een product retourneren?

Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd, wil je een of meerdere producten retourneren, neem dan binnen 14 dagen contact op met Ekojord. Na telefonisch of mailcontact dient het product binnen 14 werkdagen retour te zijn bij Ekojord inclusief de originele verpakking en documentatie. Voor meer informatie zie onze Retourpagina

Geven we garantie?

Natuurlijk geven wij garantie. Voor de meeste producten geld zelfs een wettelijk garantie van 1 jaar. Indien je product binnen de gestelde garantie bij normaal gebruik stuk is gegaan, neem dan contact met ons op.  Wij zullen dan samen met jou zoeken naar een vervangend of vergelijkbaar product in dezelfde prijsklasse en deze aan je leveren.

 

Heb je nog een andere vraag?
Neem dan contact met ons op via ons contactpagina.